Alles over een uitvaart in Den Haag

Rouwvervoer in Den Haag

De meeste overledenen worden nog altijd vervoerd in een ‘standaard’ rouwauto. Het zijn de verlengde zwarte, witte of grijze rouwauto’s die het meest worden gebruikt. Dit zijn natuurlijk hele mooie auto’s voor een waardig afscheid. Maar het is ook mogelijk om af te wijken en te kiezen voor een heel ander soort rouwvervoer.

Er zijn in Nederland diverse hele bijzondere uitvaart vervoersmiddelen. De onderstaande films laten een aantal bijzondere mogelijkheden zien. Er is voor vrijwel iedereen wel een vervoersmiddel dat helemaal bij ze past.

Hotrod rouwauto

Een rouwauto met suicide doors en een enorme dode hoek. Deze hotrod rouwauto heeft het. Deze unieke en prachtige rouwauto is sinds kort inzetbaar als rouwauto in Den Haag (en de rest van Nederland).Rouwfiets
Liefhebbers van fietsen kunnen kiezen voor de rouwfiets.Uitvaartbus
In deze uitvaartbus us ruimte voor meerdere personen en de kist met de overledene.


Uitvaart Harley Davidson
Deze speciale uitvaart Harley Davidson met zijspan waarop de kist kan worden geplaatst is te huur via uw uitvaartondernemer.


Motor of trike
Bezitters van een motor of trike kunnen hun overleden dierbare zelf vervoeren. .


Roze rouwauto
Niet alleen voor de homogemeenschap maar juist vaak ingezet bij uitvaarten van meisjes. De roze rouwauto is te zien vanaf 3.30 min


Loopkoets
Met deze loopkoets kunnen families hun overleden dierbare zelf voortduwen.

Overlijden in Den Haag melden?
Bel nu direct: 06 4897 4500