Alles over een uitvaart in Den Haag

Funeral Company

Run by Angels

Funeral Company richt zich op het verzorgen van een begrafenis of crematie in een breed werkgebied rondom Wassenaar, Den Haag, Amsterdam en omstreken. Wij hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden en organiseren van diverse uitvaarten. Van heel klein en intiem, tot zeer uitgebreid. Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijk. Zorgzaam en uiterst betrokken met u samen te werken aan een passend afscheid. Bij dit alles staat het realiseren van uw wensen voorop.

Simone en Ilona van Funeral Company staan u en uw familie bij in de dagen rondom het afscheid. Wij nemen u alle zorg uit handen. En denken tot in de kleinste details met u mee. Tegenwoordig is er enorm veel mogelijk. De tijd dat alles volgens een vast protocol ging ligt ver achter ons. Een uitvaart hoeft niet plaats te vinden in de aula van een crematorium of begraafplaats. Samen kijken wij wat het beste bij u past. Met onze kennis van diverse locaties, cateraars, bloemisten, rouwvervoer en de invulling van de afscheidsdienst komen wij tot een afscheid dat daadwerkelijk bij u past.

Ook kunnen wij u adviseren in een keuze voor een graf: misschien heeft u een bestaand familiegraf, of komt er een nieuw graf, een algemeen graf dan wel op een lokale begraafplaats dan wel op een natuurbegraafplaats of wellicht een urnengraf. Ook de verschillende mogelijkheden voor cremeren zullen wij rustig met u bespreken. Wordt het een technische crematie of een afscheidsplechtigheid in de aula, met daarna een wegbrengen tot in de ovenruimte. Wij werken natuurlijk samen met crematoria in de buurt zoals het nieuwe crematorium Duin en Bollenstreek, Rhijnhof, Haagse Duinen, Ockenburgh, Driehuis-Westerveld, Nieuwe Ooster, Zorgvlied, Westgaarde enzovoort. Uiteraard komen wij ook op andere locaties in het land, mocht u daar prijs op stellen.

Funeral Company is werkzaam in de provincie Zuid- en Noord Holland, Utrecht en met name in Wassenaar, Den Haag, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Warmond, Lisse, Noordwijk, Heemstede, Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Amsterdam en 't Gooi. Ook buiten deze gebieden verzorgen wij op verzoek van de familie uitvaarten.

Indien u voorafgaand aan een afscheid kosteloos en geheel vrijblijvend, met ons uw wensen wil doornemen bent u van harte welkom bij ons op kantoor: Plein 2 te Wassenaar. Een bezoek bij u thuis is natuurlijk ook mogelijk al wat gelang voor u beter voelt in de situatie.


Contact

Bezoekadres  :  Plein 2
2242KB  Wassenaar
Postadres  :  Plein 2
2242KB  Wassenaar
E-mail  :  wassenaar@funeralcompany.nl
Web  :  www.funeralcompany.nl
Telefoon  :  0624611200
Mobiel  :  0655706615

Foto's:

Overlijden in regio Den Haag melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206