Alles over een uitvaart in Den Haag

Pix-Image Fotografie & Videoproducties

Voor een sfeervolle en dierbare beeldherinnering.

Uitvaartfotografie en Uitvaartvideo, dè specialiteit van Pix-Image
Wanneer je UitvaartFoto en UitvaartVideo tot je specialiteiten benoemt, moet je natuurlijk allereerst je vak als fotograaf en videograaf goed verstaan en dit is dankzij mijn jarenlange ervaring en aanvullende opleidingen prima in orde!

In 2010 richtte ik Pix-Image op. Voor die tijd heb ik vele jaren een eigen uitvaartonderneming gehad. Het is mede dankzij deze schat aan uitvaartervaring dat ik mij met recht Specialist in UitvaartFoto en UitvaartVideo mag noemen. Ik ken immers alle uitvaartgebruiken en -rituelen alsmede nagenoeg alle uitvaartlocaties. Zo weet ik precies wanneer ik waar moet zijn om sfeervolle beelden voor U te maken.

UitvaartFoto’s en Uitvaartfilms maken is 'mensenwerk' in optima-forma. Het 'bewegen' binnen een uitvaartsetting zonder deze te verstoren is feitelijk al een vak op zich!

En dat is nu precies wat ik als voormalig uitvaartverzorger zò gewend ben! Er subtiel zijn wanneer je er moet zijn, er niet zijn wanneer dat even niet hoeft en ... er even niet zijn wanneer je dit zo aanvoelt.


Pix-Image is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Vanuit deze thuisbasis werk ik veel in heel Zuid Holland en geregeld ook (ver) daarbuiten.


Contact

Bezoekadres  :  Klapwijkse Zoom 207
2652BN  Berkel en Rodenrijs
Postadres  :  Klapwijkse Zoom 207
2652BN  Berkel en Rodenrijs
E-mail  :  jacques@piximage.nl
Web  :  www.uitvaartfoto-uitvaartvideo.nl
Facebook  :  https://www.facebook.com/uitvaartfotograaf
Telefoon  :  0625078741
Mobiel  :  0625078741

Video Pix-Image Fotografie & Videoproducties


Foto's: